Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FÖRETAG  |  PRIVAT

Varukorgen är tom

VI KAN SPECIALSKRIVARE

SNABB LEVERANS

GARANTI OCH 30 DAGAR KREDIT

 

Senaste nytt

NYHET: Polyprint lanserar Texjet echo2

Publicerad 2019-02-19

Ny DTG-skrivare från Polyprint: TexJet echo2

Den nya och förbättrade modellen echo2 lanseras nu och leveranserna beräknas komma igång i månadsskiftet februari/mars.

Skrivaren kommer med många nya och förbättrade funktioner och är det ideala alternativet för uppstartsföretag och mindre producenter som vill skala upp sin produktion. Screentryckare som vill ha ett alternativ för mindre batchar av textiltryck ser också denna lösning som ett perfekt alternativ.

Med sitt låga pris och höga driftsäkerhet ger echo2 en snabb ROI.

Fantastiska garantivillkor! 3 års garanti på elektronik och mekanik, skrivhuvudet omfattas av 1-års garanti och övriga delar som har kontakt med bläck är förbrukningsmaterial.

Besök oss på Sign & Printmässan i Kista 5-7...

Publicerad 2019-02-02

Träffa oss i monter G:22 på Sign & Print!

Vi visar olika specialskrivare som etikettskrivare, transferskrivare och 3D-skrivare.

Registrera dig kostnadsfritt här: https://signochprint.se/

Nya produkter - Manuella etikettdispensers

Publicerad 2019-01-07

Manuella dispenser i sortimentet

Många kunder har behov av att enkelt kunna ta en etikett från en eller flera etikettrullar och därför har vi nu lagt till en mängd olika varianter av detta i vårt sortiment.

Ni hittar dem genom att klicka på TILLBEHÖR och därefter välja Applikatorer eller klicka på länken här:

https://www.absurdideas.se/applikatorer1

2 intressanta dagar i Malmö (NPS-mässan)

Publicerad 2018-11-20

Natural Products Scandinavia och Nordic Organic Foodfair i Malmö 14-15 November

Vi stod representerad på Malmömässan i Primeras monter och visade samt demonstrerade Primeras färgetikettskrivare, folieskrivare och etikettapplikatorer. 

Intresset för dessa produkter var högt och det var många besökare såväl som utställare som var och tittade och insåg att detta var ju precis vad de behövde!

Många behövde snygga etiketter i kortare serier för beskrivningar på olika språk, andra köpte in produkter i större förpackningar och packade om dem till mindre konsumentförpackningar och dessa produkter behöver ju såklart snygga och säljande etiketter. De som arbetade med livsmedel måste ju följa de lagar och regleringar som finns och som kan se väldigt olika ut i olika länder.

Med Primeras färgetikettskrivare insåg många att det finns en enkel lösning på deras problem med uppmärkning av flaskor, burkar, påsar osv.

Behöver du också märka upp produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig i ditt val av etikettskrivare!

Stort tack till alla besökare på Scanpack!

Publicerad 2018-10-29

Årets Scanpack i Göteborg blev en succé! Fullt i montern med intresserade besökare som vill titta på våra specialskrivare alla fyra dagar.

Den nya 5" färglaseretikettskrivaren från Oki, Pro 1050, som även kan skriva vitt var självklart ett dragplåster, men även de nya prisvärda UV-skrivarna från ArtisJet och Epsons färgetikettskrivare var mycket populära.

Men etiketterna måste ju också appliceras på produkterna och här premiärvisade vi bl a JMV's applikator för påsar och platta produkter, självklart visade vi även vår basmodell för applicering på cylindriska produkter som flaskor och burkar från E-packaging (enligt besökare på mässan den mest prisvärda etikettapplikatorn på mässan!).

Preliminärt färdigdatum 4:e oktober

Publicerad 2018-09-25

Mycket information om produkterna finns klart och det går att beställa om man väljer att betala via DIBS (kreditkort). Behöver ni mer produktinformation eller vill lägga er order traditionellt så maila till info@absurdideas.se.

Det vi saknar i skrivande stund är synkningen mot våra logistiksystem, dvs befintliga kunder, produkter, lagersaldon mm

Tack för ert tålamod!

Befintliga kunder kan inte logga in

Publicerad 2018-09-19

Medan vi arbetar med konfigurationer och uppsättningar av den här nya sidan kommer inte gamla kunder att kunna logga in.

Vi jobbar på det (och mängder med fler saker) och återkommer när inloggningen fungerar.

Under tiden kan ni alltid maila in order på order@absurdideas.se eller ringa till oss på 08-55033664

Ny webb! Inte riktig klar, men vi kör!

Publicerad 2018-09-19

Du har nu kommit till vår helt nya webb som vi valt att publicera innan den är helt klar.

Vi tror att den tillför så mycket som den gamla sidan inte hade så att vi har valt att köra igång den nu och jobba aktivt med den medan den är i drift.

Om du inte hittar det du söker så kontakta oss på t ex info@absurdideas.se, order@absurdideas.se, support@absurdideas.se eller ring till oss: 08-55033664

Exempelnotis nr 4 ...

Publicerad 2016-11-18

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce faucibus porttitor quam ut commodo. Quisque aliquam pellentesque lorem id pretium. Suspendisse potenti. Ut orci arcu, ornare a consectetur sit amet, placerat sit amet dui. Fusce cursus purus eu sem tempus ut fringilla est egestas. Vestibulum suscipit, velit vitae tincidunt commodo, sem arcu ullamcorper magna, non posuere lacus elit sit amet erat. Duis sit amet ligula sit amet sapien placerat dapibus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Morbi malesuada interdum egestas. Quisque ut nulla orci, sit amet tincidunt magna.

Få varorna först - betala sen
Faktura 30 dagar netto.

Snabb leverans och goda garantier

Absurd Ideas AB    |   Where Ideas Becomes Reality
Vasavägen 61 A, 582 33  Linköping, Sweden     |    Östra Järnvägsgatan 1, 745 37 Enköping, Sweden

Orgnr: 556738-5629   |   VAT nr: SE556738562901

Telefon: +46 (0)8 550 33664    |    Emailinfo@absurdideas.se

© Absurd Ideas    |    » Om cookies   |    » Sitemap